Monday, May 26, 2008

la voix’ de femmes

amik gmbr ni masa rantai acoustic nite kat the annexe central market




yuna - http://www.myspace.com/yunaroomrecords

p/s:1st aku tengok yuna perform masa kat prom nite skolah)tak igt sekolah mana)tahun lepas kat jw marriot hotel,bukit bintang.mula-mula aku ingat yuna ajk majlis prom tu.sbb aku tengok dia sibuk setup benda kat stage.rupa-rupanya dia artis daaa.hahaha kelakar.ampun yuna ;yang pasti lagu-lagu dia semua best.takde yang tak best.sempat beli demo dia smlm. :D






miss fynn!!!!!! - http://fynnjamal.blogspot.com/






helena of robot asmara

1 comment:

robot singing asmara said...

hello mr. photographer,

am keeping ur shots (of me) cause i think it's cun! thanks!

regards,
helina