Sunday, October 12, 2008

kundasang,sabah

hari ahad yang indah...drive dari kota kinabalu ke kundasang sejauh 90km.hari aku,kas dan diba ke kundasang.kawasan tanah tinggi berhampiran gunung kinabalu.




menghadap gunung kinabalu



kat depan tu puncak gunung kinabaluuu.fuh




nama tempat ni bundu tuhan.unik kan

ada kisah sebalik gambar ni.kelakar betul diba panic masa pakcik belakang tu panjat ford ranger kitorang.baru aku nak tanya jalan dia dah naik belakang.rupa-rupanya kat sini memang style mcm tu.org tempatan sini tumpang sesiapa je untuk ke kawasan lain.kira mcm hitchhikers la..







ni kat mesilau.kawasan tanah tinggi berhampiran gunung kinabalu.ada golf resort.cuaca pun sejuk.bagus untuk bersenam




kat desa dairy farm.tempat ternakan lembu susu.mcm kat new zealand.


kalau nampak.depan tu ada lembu tompok hitam putih

p.s,tak sempat upload gambar kat kota marudu.upload gambar ni dulu.next trip pergi beufort,labuan pulak.

1 comment:

Razaisyam Rashid said...

macam mane kau tahu drive kat sabah

ko tahu jalan ke?