Monday, June 2, 2008

scooter??









si noh tak bagitau pun yang dia beli scooter ni.tau tau dah pakai dah.aku dapat tau masa terjumpa dia kat mcd petronas ampang jaya.yang dia bgtau cuma naik motor je.tapi tak bagitau naik motor apa.aku siap folo pegi kat parking moto dia tgk motor.skali scooter.gila cool!!

p/s:noh,aku gak video masa kat uk dulu

4 comments:

IzaD said...

gile klasik beli vespa

sн:мa said...

Maybe the helmet buat dia nmpk cam org yang selalu buat wengkang haha kidding. First pic tu dorg comel.

Amira Zafirah said...

classic yet cool. chewaah !

Hiddsta. said...

owhhhhh.
ini di kampung halaman tercinta kita yer fad? haha.
ampang jaya rocks! :P