Sunday, June 1, 2008

weddingss


kenapa wedding photojournalism??

aku sebenarnya suka tengok ekspresi orang.suka dengan moment.aku pun tak tahu kenapa aku fikir ekspresi sesuatu keadaan tu penting dalam hidup.
so passion aku sebenarnya adalah ke arah ekspresi/moment sesuatu orang/keadaan.
bagi aku wedding mempunyai segala ekspresi itu.

terima kasih kepada kawan-kawan&fellow photographers yang banyak bantu









"Long ago I realized the importance of expression and how people express their feelings in various ways. Some verbally, some use gesture, some through material obsessions, and some just bottle it up. Recognizing the last category as familiar, I found my means of self-expression through creating imagery."By MARK HANSON












2 comments:

joezakaria said...

nama aku xde pn kt sini..xbest ah blog nieh!Kalau nama aku ada br blog nie best!hahhaahha

Niss Si Gadis Salsa said...

walaupun mcm sound kelakar kan fad, tapi kalau i kahwen i akan book u gak jd photographer.

lol