Saturday, September 27, 2008

kisah 2 biji bateri

semalam hari sabtu,cuti kegemaran orang ramai.aku plan hari ni nak pergi mid valley ngan diba.nak window shopping,last-last tershopping terus.apa yang aku nak cerita kat sini satu kisah komedi yang berlaku masa ni.dari rumah lagi diba dah plan nak pergi ke kedai gambar nak develope b&w filem dia yang sememangnya dah lama simpan.selepas selesai kat mid valley,kitorang terus gerak ke ampang park,dah lama membebel-bebel dalam kereta,at last sampai pun kat ampang park.sebelum terlupa sebelum aku bukak pintu kereta aku mintak duit ngan filem yang nak dicuci tu.apa tah aku rasa tak sedap hati aku bukak tupperware filem tu,aku tergelak besar.diba tercengang yang ada dlm tu adalah 2 bjik bateri.isk isk iskkk..
nasib baik aku check sebelum akak kedai tu yang tercengang nanti.kelakarlah kau ni diba

p.s.hari tak berapa best


selamat berpuasa!

5 comments:

Azra Ain said...

selamat hari raya fad!
maaf zahir dan batin.

dewi said...

dwi pon penah kene camni.tapi dalam cover film tu bukan bateri laaa,tapi duit syiling my bro kumpul.haha bongek,:P

fad said...

hahha dewi pun seorang yg kelakar.hahaha

kas said...

macam sial..kalakar giler..haha..tp blh lwn abg joe nye cite n ksh pam myk ko..hahah

JZ said...

wahahaha..korang dedua mmg sengal..