Sunday, December 21, 2008

best crowd outtakes








rock the world 8,secret garden,stadium merdeka.

p.s,kelaka siot masa ni aku dpt shot.
caption;budak ni body surf sampai keluar pagar depan ni.langsung kene angkut dengan security dan halau keluar.haha

7 comments:

eLmo said...

lpas ni sure dorng x jd bodysurf lg kot.haha

JZ said...

padan...wahahahah!

.khairi. said...

tapi muka puas je abang surfer tu..
haha..

akiss said...

koolest shot en fad. haha. mmg lawak bdak tu

nini rahman said...

i pernah tgk lagi teruk masa rtw sebelah klcc tak lama tu. masa tu OAG tgh perform n pagar besi tu runtuh and lucky i sempat pusing n mengelak. sorg crew perempuan kaki sangkut. dia besar so i think dia ok. lucky my camera selamat.

kalau sorg mcm bodysurf ni rasanya tak payah la kasar sgt kot. budak2 nak have fun je. tapi kalau yg teruk2 n mabuk tu lain le cite.

Ari. said...

poor kid

Akuh ;] said...

giler klaka arr..
mmg smart pic nie..


mamat tu plak blur jew lpas kene angkut..

huahuahuahua..


smart arr beb..